Sunday, September 3, 2006

Enemy Territory for you !
Quad says:

Spune NU la Counter-Strike, spune NU mediocritatii. Acum poti face parte din elita. Joaca Enemy Territory, un joc pentru cei mai buni. Un joc in care intai gandesti, apoi tragi. Mai multe detalii despre acest joc pe pagina Romanian Enemy Territory, http://etro.dyndns.org/?q=node/79 .Wussie says:

Iti plac shooterele? Iti place sa-ti vezi adversarii cazand inainte sa te doboare ei pe tine? Ti-ar place sa ai sansa de a te afirma prin propriul skill si aim, fara sa dai tot timpul peste cheateri care strica tot farmecul jocului? Atunci aici e de tine!


Ti-ar place sa poti reintra in joc la cateva secunde dupa ce mori, fara a fi nevoit sa privesti de pe margine cum se joaca ceilalti? Aici poti.


Ti-ar place sa incerci si un gameplay mai variat, care sa nu insemne doar macel permanent ? Ti s-ar parea interesanta o harta pe care trebuie sa mergi cu tancul, sa construiesti un pod, sa distrugi doua porti cu tunul din dotare, sa strabati un tunel, sa creezi brese in zidul unui fort, sa te infiltrezi in baza inamica, sa distrugi un gard metalic si in final sa arunci in aer un rezervor de combustibil ? Daca reusesti in 30 de minute, ai castigat harta Image .


Ti-ar place sa poti trage cu aruncatorul de grenade antitanc ? Sau sa furi uniforma inamicului si sa te infiltrezi in baza lui? Sau sa poti comanda foc de artilerie peste pozitiile inamice? Sau sa-ti resuscitezi colegii cazuti? Aici ai ocazia.


Daca ai raspuns pozitiv la cel putin 2 intrebari de mai sus, inseamna ca ai atins nivelul la care e timpul sa incerci jocul asta, te va prinde si nu-l vei mai putea lasa Image Daca nu, ramai la CS...

1 comment:

  1. din pacate sa cam prafuit jocul asta, din cauza unor ipocriti cu ifose si fara caracter.......reactivati daca mai puteti

    ReplyDelete